Een twist op de Indonesische klassieker, maar dan met gerst i.p.v. rijst. Compleet met seitan saté en pindasaus. Seitan is een gewassen deeg, waardoor vooral de eiwitten overblijven en je een mooie stevige structuur krijgt. Met bloemkool, snijbonen en wortel.
Ingrediënten
Nasi
bloemkool, snijbonen, wortel, geparelde gerst, ui, knoflook, lente ui, nasi kruiden (uienpoeder, knoflookpoeder, kurkuma, gember poeder, gemalen koriander, gemalen komijn, witte peper, zout), kokosolie
Pindasaus
water, pinda's, ui, knoflook, gember, ketjap, sambal, palmsuiker, kokosolie, zout, kaffir limoen
Seitan Saté
tarwe seitan (bloem, shiitake, edelgist, knoflookpoeder, uienpoeder, miso, sojasaus, smoked paprika, vetsin), ui, knoflook, palmsuiker, sojasaus, ketjap, water, rijstazijn, miso, zout
Allergenen


